17 Dec 2019

Bandung Techno Park was Challenged to Produced Commercial Products

Bandung, Jumat 29 November 2019, Telkom University holding exhibitions result of the research . Bandung Techno park is one of the participants in the exhibition .The result of the exhibition is expected Telkom University can produce any products by commercial value and benefit for the pt telkom indonesia .It aims to further improve synergy between Telkom University as part of Telkom group .

Bandung, Jumat 29 November 2019 Telkom University menyelenggarakan pameran Hasil riset. Bandung Techno Park merupakan salah satu peserta dalam pameran tersebut. Hasil dari pameran ini diharapkan Telkom University bisa menghasilkan produk dengan nilai komersial dan mendatangkan keuntungan bagi bisnis PT Telkom Indonesia. Hal itu bertujuan untuk semakin meningkatkan sinergitas antara Telkom University sebagai bagian dari Telkom Grup.

Direktur of Telkom Indonesia Human Capital Management, Edi Witjara says, so far synergy between Telkom group is interwoven.

According to edi , so far he had seen about 31 research products of Telkom University .He released there are a number of many innovative products decent developed potential business because in line with market needs .Some product innovative the was the result of the directorate Bandung Techno Park that is : NOVA, VIRA, LoraID, Dream Tour

Sumber: